top of page

OM MIG

Naturprästinna, healer, djur - och växtkommunikatör och inspiratör

Jag som driver Lavendel heter egentligen Emma Vendel. Namnet Lavendel kom till mig i drömtiden och resonerar starkt eftersom just örterna är en viktig del av mig. Jag är utbildad inom växtbiologi och en riktig växtnörd. Hästar har varit en stor del av mitt liv då jag växte upp på hästryggen. Idag njuter jag fortfarande av att vara i hästars närhet, lika gärna på marken som på hästryggen. 
En cancerdiagnos fick mig att omvärdera stora delar av mitt liv. Jag började för första gången i mitt liv lyssna på min inre röst, istället för att följa vad samhället tycktes vilja med mitt liv. Att lyssna till mitt hjärta ledde mig ganska fort in på den shamanska vägen, till tron att allt är besjälat. Jag fann mitt kall att verka för moder jord och i det heliga femininas tjänst.
Healing
På min väg har jag utbildat mig till Reiki healer, vilket öppnade upp min kanal och kontakt med mitt högre jag och med de andra dimensionerna, samt stärkte min egen intuition. Den healing jag ger idag är en intuitiv healing som går mer på djupet, eftersom jag även använder mig av kundalinikraften som kommer ifrån jorden. Jag rensar dina chakran, blockeringar, frigör känslor och ger budskap. Hur djupt du vill gå avgör du själv. 
Prästinna

Gudinnan kallade på mig att ta steget fullt ut och utbilda mig till naturprästinna, vilket jag gjorde åren 2021-2022 på Gaia Life, för Ania Munay. Som naturprästinna är jag länken mellan världarna och skapar space för växande och kontakt inåt. Det görs ofta i ceremoni och ute i naturen. Jag jobbar även med örter för såväl fysisk läkning som i magiskt syfte. 
Helig kommunikation
Djuren och växterna pockar också på och vill bli hörda och sedda på ett nytt sätt. Det är dags att ta tillbaka det utbyte som vi en gång hade, innan språket helt övertog den naturliga kommunikation som finns mellan allt levande. Kommunikationen som sker med dem är telepatisk och innehåller ofta mycket visdom och vägledning. Att öppna sin kanal för alltet innebär också att du öppnar din kanal för din egen kreativa kraft och skapar flöde i att manifestera dina drömmar. 

20221006_125959 - kopia.jpg
bottom of page