top of page

lör 16 mars

|

Kungsholmen

Bokrelease

Luft - Utveckla din spiritualitet

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Bokrelease
Bokrelease

Tid och plats

16 mars 2024 14:00 – 16:00

Kungsholmen, Fleminggatan 35, 112 26 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Vill du förboka boken och få den före alla andra? Mejla la.vendel@outlook.com

Varmt välkommen på bokrelease av den första boken i serien om hur du kan utveckla din spiritualitet med hjälp av elementen. 

Är du nyfiken på hur du kan utveckla din andlighet med hjälp av de fyra elementen? I den här bokserien utforskar vi våra inre krafter, tillsammans med naturens element.

Följ med oss på en resa för att lyfta fram dina inre gåvor, egenskaper och möjligheter. Din andliga utveckling är en väg till inspiration, självkännedom och mer medveten närvaro. I en värld där distraktionen är konstant, hjälper det oss att återansluta till vår inre kompass och att lyssna på den mjuka rösten av vår egen intuition i den digitala bruset. Det är som att återvända till källan, till den urgamla visdomen som vävs in i själva tyget av vår existens.

Genom att integrera elementen i din andliga praktik kan du skapa en holistisk och personlig väg till utveckling. Tillsammans kan vi här etablera en ny mötesplats, ett andrum som i sin helhet genererar tid för kontemplation, inre insikt och medmänskligt växande. Så häng med på en spännande resa bortom det vi ser och känner till och färdas med oss till de egenskaper vi nu är på väg att upptäcka i gemenskap.

Må din resa vara djup, meningsfull och fylld av livsglädje.

Medförfattare: Carola Nordqvist, Emma Vendel, Eva Grönwall, Kristoffer Ejebro, Lotte Wemmenborn, Micael Wigerud, Yvonne Frank Månsson

Dela detta evenemang

bottom of page