top of page

sön 10 sep.

|

Tärnsjö

Ceremoni Ingbo källor

Ceremoni för att hedra allt vatten

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Ceremoni Ingbo källor
Ceremoni Ingbo källor

Tid och plats

10 sep. 2023 14:00 – 16:00

Tärnsjö, 101, 740 45 Tärnsjö, Sverige

Om evenemanget

I somras besökte vi Ingbo källor som ligger cirka en timme nordväst om Uppsala. Det är verkligen en magisk plats där flera naturliga källor sipprar upp i det turkosblåa kristallklara vattnet.

Under meditation fick vi se hur vi skulle återvända med fler människor för att tillsammans hålla en större ceremoni med och för det heliga vattnet.

Nu är det dags och flera har hört platsens kall. Vi vill därför skapa detta gemensamma space där vi möts, vandrar ut till källorna och hedrar vattnet med hjälp av trumma, sång, skallra och andra instrument. Egna förslag och idéer tas emot och vi ser detta som ett samskapande.

Intentionen vi vill ha är att skapa en vacker och kärleksfull energi på platsen och skicka ner den i vattnet. Att hedra vattnet på platsen, vattnet inom oss och utom oss. Allt vatten är sammankopplat så genom att vi gör detta skickar vi ut helande energi till allt som är.

För den som vill vore det härligt att kvällen innen ceremonin mötas vid Ingboviken i närheten och umgås runt elden. Kanske sova på stranden eller tälta för den som vill.

När: 10e September (eventet flyttat pga mygg) kl.14-16 Plats: Ingbo källor, vi samlas vid parkeringen

Eventet är gratis!

Medtag eget fika/dryck/mat/ved, gåvor till platsen, kraftsaker och instrument eller liknande om du har.

Anmäl dig genom att kryssa i "Kommer" i eventet på Facebook (se länk nedan). Hör gärna av dig till någon av värdarna för att diskutera samskapande eller om du vill göra något särskilt.

Ceremoni Ingbo källor 💙💧 | Facebook

Vi ses där!

Dela detta evenemang

bottom of page