top of page

sön 19 mars

|

Ekbolanda Gård 17

Ceremoni Vårdagjämning 19 mars

Vi möts i cirkeln för att manifestera och så frön för 2023

Registreringen har stängt
Se andra event
Ceremoni Vårdagjämning 19 mars
Ceremoni Vårdagjämning 19 mars

Tid och plats

19 mars 2023 13:00 – 15:30

Ekbolanda Gård 17, Sverige

Om evenemanget

I gudinnan Iduns tid möts vi för att tillsammans sätta frön och manifestera in våra högsta drömmar för 2023. Vi landar tillsammans i cirkeln för shaering och intentionssättning. Sedan dricker vi ceremoniell cacao som hjälper oss att öppna upp och landa in i oss. Cacaon är en uråldrig plantmedicin som öppnar upp hjärtat, för din inre visdom, för ökad medvetenhet och expansion. Jag guidar in i meditation så att du kommer i kontakt med dina innersta önskningar. 

Vi sätter tillsamans frön med våra intentioner för året i jorden, vilket vi kommer göra bokstavligt talat. Du får med dig en kruka hem med dina fröer som du sått. Vill du så något särskilt går det bra att ta med egna fröer, annars kommer jag tillhandahålla några alternativ.

Vi möts på Ekbolanda gård 17, idyllen på landet strax utanför Uppsala. Vi kommer att vara inomhus men kanske går ut en stund om vädret tillåter.

Inga förkunskaper krävs!

Investering: 300 kronor

 Tid: Söndagen den 19e mars kl. 13-ca 15.

Hitta hit: Med buss stig av vid Ramsta kyrka. Hör av dig om du vill bli upphämtad. Det är ett par kilometer till gården därifrån. Med bil kör väg 55 och sväng av mot Skogstibble vid Ramstalund. Följ vägen till du ser skylten mot Ekbolanda/Filke. Följ till vägs ände och kör upp mellan ladorna och parkera till vänster om hästvagnen.

Anmäl dig till la.vendel@outlook.com eller skicka DM/PM

Kom som du är och gå hem lite mer som dig själv. 

Dela detta evenemang

bottom of page