top of page

sön 10 mars

|

Studio So Hum

Den inre gudinnan

Årsprogram på Studio So Hum i Västerås

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Den inre gudinnan
Den inre gudinnan

Tid och plats

10 mars 2024 10:00 – 16:30

Studio So Hum, Starvägen 2, 722 23 Västerås, Sverige

Om evenemanget

Den inre Gudinnan Årsprogram med 7 träffar

Det här året kommer DU vara hållen tillsammans med dina systrar, för att kunna utforska Din Inre Gudinna. Syftet med året är att hitta din egen kraft, Din Gudinnekraft, som är unik för Dig. Våga lita på den, hållen i cirkel av systrar som följs åt under hela året. Våga vara sårbar och inte blunda för det mörka. Vi behöver det mörka och ljusa för att få balans. Vi kan inte stå i vår kraft om vi gör motstånd. Så därför möts vi 7 gånger så Du hinner utforska, finna balansen och hitta Din väg att vandra, som en kraftfull Gudinna.

Vi kommer utgå från vårt chakrasystem och i det flödar vi mellan rörelse och fakta. Det viktigaste är inte vad dom står för faktamässigt, utan vad som sker i din kropp och hur du med hjälp av det kan hitta inåt och få en djupare kontakt med din Gudinna. Det kommer bli mycket läkning under resan men också kunskap som sätter sig i kroppen. Allt för att du efter året ska ha en kunskapsbank att använda för att flöda på bästa sätt i livet med din Gudinna.

Vi börjar i mötet med urmodern, livmodern, där ni blir guidade och hållna i hukbadet som hjälper dig att släppa taget och hitta inåt, in i roten och in i det heligaste av din Gudinna. I mars träder den nordiska gudinnan Idun in och vi sår frön för året och känner in vad vi vill manifestera i våra liv. Det bästa sättet att börja ett årsprogram på!

Det här året kommer ge dig redskap att skapa rutiner för att hitta din inre visdom, stunder där du hedrar din gudinna, startar dagen med intentioner, hämta kraft m.m. Det kommer vara unikt för just dig och vad du behöver på din väg.

Vi jobbar intuitivt och utformar varje träff utefter gruppens behov. Året kommer innehålla arbete med balansen mellan det maskulina och feminina, din kundalinienergi, det inre barnet, dina chakran, gränssättning, och mycket mer. Vi kommer också att arbeta med medvetandegörande övningar där Du bjuder in mer lust och glädje i ditt liv, hjärtöppning och magiskt användande av vårt eget instrument, rösten. Det kommer bjudas in till trumresor och ljuvlig rörelse i olika former.

Du kommer mellan våra träffar ges uppgifter och övningar att utforska och en systergrupp där du kan bolla det som sker hos dig och ha stöd av gruppen.Eftersom det kommer vara intuitivt arbete, så överlämnar vi oss till att få den information vi behöver för att nå det som gruppen har valt. Då går det inte helt bestämma vad som ska ske. Alla kommer garanterat hitta massor av underbara verktyg att njuta av i sin vardag för att komma i kontakt med sin Inre Gudinna på bästa sätt.

Vi möts i cirkel under 7 söndagar mellan mars – oktober 2024. Vi börjar och avslutar årsprogramet i nymåneenergi.

 Datum och ledord för varje träff:

10 mars KRAFT 7 april LUST 5 maj UTTRYCK 2 juni KÄRLEK 18 aug SANNING 22 sep INTUITION 20 okt SJÄL

Tid: 10-16:30

Plats: Studio So Hum. Starvägen 2, 722 23 Västerås, entre på baksidan av huset via källaren.

Anmälan till: studiosohumvasteras@gmail.com. Anmälningsavgift swishas till 072-7096969. Skriv årsprogram i meddelandet. Kostnad: 8888:- anmälningsavgift(no refund) 500:-. Early bird 8000:- tom 31 jan-24 Kostnaden kan delas upp vid behov.

Det ingår lättare vegetarisk lunch varje träff. Meddela allergier till Ancha

Vi längtar efter att just Du tar din plats i cirkeln! 

/Ancha & Emma

Dela detta evenemang

bottom of page