top of page

lör 04 nov.

|

Söderköping

Hapé-ceremoni

Rensa tung energi och skapa balans i energikroppen

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Hapé-ceremoni
Hapé-ceremoni

Tid och plats

04 nov. 2023 17:00 – 19:00

Söderköping, Söderköping, Sverige

Om evenemanget

Vi välkomnar in dig i ett heligt space, där vi öppnar upp för läkning och djupare kontakt med ditt inre, med hjälp av plantmedicinen hapé. ​ Vad är då Hapé eller Rapé som det också kallas? Hapé är en mångtusenårig tradition att återskapa balans i dig, fysiskt, emotionellt, mentalt och andligt. ​ Hapé är plantmedicin ifrån Amazonas djungel som har använts av Shamaner sedan urminnes tider. Den innehåller helig Tobak och aska ifrån andra örter och växter med medicinsk effekt på den fysiska, mentala, känslomässiga och spirituella kroppen. Hapén renar bla ifrån tung energi, negativitet, frigör stress, gamla tankebanor, ger hjärtöppning, grundar och öppnar upp för ditt högre medvetande. Tillsammans med våra hjälpare, Spirits ifrån alla riktningar och Plantmedicinens ande öppnar vi upp för ett tryggt och heligt space där du blir hållen i din helande process.

 Hapé är ingen drog utan ren örtmedicin som är laglig här i Sverige, den ger heller inga hallucinationer.

Vi bjuder på te och tilltugg. Det är bra om du du endast ätit något lätt innan. Det är fint om kroppen kan vila från mat ca 4 timmar innan ceremonin.

Plats: Centrala Söderköping Dag: 4 november Tid: 17-19 Investering: 333 kr

Boka din plats genom att maila till charlotte.sverre@gmail.com, när du fått din plats bekräftad swishar du 333 kr till 0702-806087 Märk "Rape’-ceremoni”

Länk till FB-event: https://fb.me/e/15MG7wZrh

Välkommen!

Info & frågor Kontakta Emma Vendel Tel: 070-2806087

Dela detta evenemang

bottom of page