top of page

fre 23 feb.

|

Fålhagen

Hapéceremoni med trumresa

Öppna upp för läkning och djupare kontakt

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Hapéceremoni med trumresa
Hapéceremoni med trumresa

Tid och plats

23 feb. 2024 18:00 – 21:00

Fålhagen, S:t Göransgatan 22, 753 26 Uppsala, Sverige

Om evenemanget

Vi välkomnar in dig till ett heligt space, en kväll där vi öppnar upp för läkning och djupare kontakt med ditt inre, med hjälp av plantmedicinen hapé. ​ Hapé är en mångtusenårig tradition att återskapa balans i dig, fysiskt, emotionellt, mentalt och andligt. Plantmedicinen från Amazonas djungel har använts av shamaner sedan urminnes tider. Den innehåller helig tobak och aska ifrån andra örter och växter med medicinsk effekt på den fysiska, mentala, känslomässiga och spirituella kroppen.

Du ges möjlighet att rena bland annat från tung energi, negativitet, frigöra stress och blockeringar, gamla tankebanor, få hjärtöppning, grunda och öppna upp för ditt högre medvetande. Tillsammans med våra hjälpare, spirits från alla riktningar och plantmedicinens ande öppnar vi upp för ett tryggt och heligt space där du blir hållen i din helande process. Hapé är ingen drog utan ren örtmedicin som är laglig här i Sverige, den ger heller inga hallucinationer.

Vi avslutar med en trumresa för att integrera det vi tagit med oss från kvällen. Trummans stadiga rytm hjälper dig att släppa alla tankar och guidar dig ner i en djup meditation. Då reser i ditt inre universum och kan få svar på frågor som du vandrar med. Du kan också ges healing och få en skön avslappnande stund.

Under våren håller vi hapéceremonier på Livskällan dessa datum: - 26 januari - 23 februari - 22 mars - 19 april - 23 maj

Det är bra om du endast ätit något lätt innan.

 Plats: Livskällan, Sankt Göransgatan 22, Uppsala Tid: 18 - 21 Investering: 495 kr

Boka din plats genom att SMS: a eller maila Emma, när du fått din plats bekräftad swishar du 495 kr till 0702-806087 Märk "hape och trum ceremoni” Epost: la.vendel@outlook.com

Vi som guidar dig på resan är -Emma Vendel Shamansk naturprästinna, healer, hukbadsinstruktör och örtmagiker - William Leo Lindmark Ceremoni guide, Kambo-practitioner med mångårig erfarenhet av plantmedicin och shamansk healing.

Varmt väkommen!

Länk till FB-event : 

Hapé Ceremoni med trumresa på Livskällan i Uppsala | Facebook

Fotocred: Shamama - Ania Munay

Dela detta evenemang

bottom of page