top of page

tors 26 okt.

|

Vänge

Hukbadsafton

Hedra ditt tempel och få kontakt med din skaparkraft

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Hukbadsafton
Hukbadsafton

Tid och plats

26 okt. 2023 18:00 – 21:00

Vänge, Ekbolanda Gård 17, 755 78 Vänge, Sverige

Om evenemanget

Välkommen kvinna till en avslappnande stund där vi i systraskap utforskar de varma ångorna och örternas läkande effekter. Kvällen innehåller en föreläsning om metoden och avslutas med en helande och vacker ceremoni där du får testa på hukbadet i en trygg cirkel och hämta hem mer av din feminina kraft.

Hukbad är en metod för inre och yttre rening som använts av kvinnor i alla tider som stödjer kroppens egna självläkande förmåga. Metoden går ut på att ånga underliv och bäcken, med hjälp av hett vatten och örter. Det är en vacker och kärleksfull ceremoni att ge dig själv och hjälper till att rensa ut blockeringar i livmodern. Vid regelbundet användande är hukbad bra för menssmärtor, endometrios, hormonell obalans, övergångsbesvär, långa/korta cykler, cystor med mera. I Sverige har vaginal ångning näst intill dött ut, men levt kvar i få familjer där kunskapen gått från mor till dotter.

I ceremoni kan du använda metoden för att sätta en intention om sådant som du vill släppa, exempelvis gamla relationer eller trauman. Det kan ge känslomässig release och hjälper din kropp att läka sig själv. Jag skapar ett tryggt space där du, tillsammans med andra kvinnor, får uppleva och fördjupa kontakten med din livmoder och din kraft.

Föreläsningens innehåll: -Hur hukbad fungerar och kan balansera din hälsa - Allt du behöver veta för att komma igång med att hukbada säkert hemma - Örtblandingar för hukbad - Alternativa metoder till hukbad - Möjlighet att ställa frågor och köpa produkter för hukbad på plats

Viktigt att tänka på: - Ta med en egen filt/kjol i naturmaterial (ej fleece) inför hukbadsceremonin. Ta gärna med en handduk också. En termos med hett vatten för ceremoni är också bra om du kan ta med. -Du kan tyvärr inte hukbada om du är gravid, har mens eller genomgått en operation av underlivet nyligen. Alternativ för dig som menstruerar och vill delta är att du får dricka örtte under ceremonin.

Om du gärna vill hukbada men är osäker, ring 0702-80 60 87 för att rådfråga.

Emma Vendel är utbildad inom hukbad hos Veias Naturkraft. Hon är också shamansk naturprästinna och håller i cirklar och ceremonier för att komma i kontakt med vårt inre och vår sanna natur. Emma är också healer inom Reiki och shamansk healing.

Te och snacks finns på plats.

När: Torsdagen 26e oktober Tid: 18:00-21:00 Plats: Ekbolanda Gård 17, 755 78 Vänge Investering: 450 Kronor.

Anmälan: Swisha din anmälningsavgift 150:- (non refundable) till Emma Vendel 072-80 60 87 Resterande betalas senast den 26/10 .

Varmt välkommen!

Dela detta evenemang

bottom of page