top of page

tis 13 feb.

|

Myssinge

Soppiskväll "Ett med naturen"

Nyfiken på växt- och djurkommunikation? Eller hur du med hjälp av naturen kan hitta hem i dig själv och din egen inneboende visdom? Varmt välkommen på soppa och en inspirerande kväll som avslutas med trumresa. ❤️

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Soppiskväll "Ett med naturen"
Soppiskväll "Ett med naturen"

Tid och plats

13 feb. 2024 18:30 – 21:00

Myssinge, Myssinge 2, 747 93 Alunda, Sverige

Om evenemanget

Välkommen till en kväll där du får utforska kontakten med allt levande. Med helig kommunikation, den ordlösa kommunikationen som fanns innan det talade ordet. Under kvällen kommer Emma Vendel, som är shamansk naturprästinna, att berätta om sitt företag samt inspirera dig att utveckla kommunikationen med växterna och djuren.

Det är när vi öppnar upp för kontakten med allt levande som vi också får kontakt med vårt inre och vår egen vägvisare. Med naturen som guide kan du finna svaren på alla dina frågor, och så mycket mer.

Vi avslutar med en trumresa för att integrera det vi tagit med oss från kvällen. Trummans stadiga rytm hjälper dig att släppa alla tankar och guidar dig ner i en djup meditation. Då reser i ditt inre universum och kan få svar på frågor som du vandrar med. Du ges också healing och får en skön avslappnande stund.

Passar alla oavsett tidigare erfarenhet.

Emma kommer hålla sin föreläsning mellan 18.30-19.30. Därefter kommer det serveras en god värmande soppa med tillbehör samt fika.

Hur anmäler jag mig?

Swisha 350 kr till 123 039 30 41 och skriv Soppis Emma i meddelandefältet. Meddela oss eventuella allergier på info@hastorekreation.se. Bokningen är bindande och får man förhinder kan man överlåta sin plats till någon annan. Begränsat antal platser.

Ser fram emot att ses där <3 

Dela detta evenemang

bottom of page