top of page

lör 24 juni

|

Hölick

Trumresa Tre prästinnor

Aktivering av kraftplatser

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Trumresa Tre prästinnor
Trumresa Tre prästinnor

Tid och plats

24 juni 2023 20:00 – 22:00

Hölick, 824 93 Hölick, Sverige

Om evenemanget

Vi har blivit kallade att resa till olika kraftplatser för att aktivera dem. Kraftplatserna är förbundna med varandra och med andra kraftplatser på hela planeten i en gyllene väv. När vi aktiverar dem skickar vi ljus och den högsta kärleken ner i planetens kärna som ett steg i att läka moder jord.

Första trumningen skedde på Ramunderberget i Söderköping. Där aktiverades drakenergin och en portal öppnades. En stark och magisk kväll.

Vill du vara med på en trumming i din närhet, eller kanske följa med oss till flera platser?

Vi kommer bland annat besöka: - Hölick utanför Huddiksvall 24 juni, kl 20-22 - Omberg, Alvastra klosterruin -Hågadalen, Uppsala -Anundshög, Västerås -Ale stenar

Håll utkik och följ oss för att se datum!

Medtag sittunderlag och filt så att du kan sitta eller ligga bekvämt. Kläder efter väder. Ta med dig något varmt att dricka och något gott att äta efteråt när vi möts i delning och samtal.

Vi möts upp 19.30 på parkeringen vid Hölicks Fiskeläger och går under tystnad tillsammans till platsen för Trumresan (ca 20 min).

Plats: Hölick 24 juni Tid: 20 - 22 Investering: 333 kr

Boka din plats genom att swisha till 123 462 83 84 Märk "Trumresa"

Vi som guidar dig på resan är - Ulrika Beijer sångerska, yogalärare, healer, medicinkvinna och shamansk naturprästinna -Emma Vendel shamansk naturprästinna, healer, hukbadsfacilitator och örtmagiker - Charlotte Sverre shamansk prästinna, healer och ayurvedisk hälsorådgivare

Välkommen!

Dela detta evenemang

bottom of page